Panelsamtal på Folk och Kultur om förutsättningarna för det ideella kulturlivet

SUB är en av fyra samverkande organisationer som står bakom Arvsfondsprojektet Nexus, som nu ordnar ett spännande panelsamtal som sänds live på årets Folk och Kultur, torsdag 11 februari klockan 11:30. Panelsamtalet heter ”Vinnare och förlorare i Kultursamverkansmodellen” och medverkar gör bland andra ordförande för riksdagens kulturutskott: Christer Nylander (L).

Panelsamtalet kommer ta upp frågor om kultursamverkansmodellen och villkoren för det ideella kulturlivet, allt mot bakgrund av rapporten Kulturlivets fortlevnad som nyligen släpptes av Projekt Nexus.

Panelsamtalet är även en del av en serie programpunkter som presenteras av Projekt Nexus under årets Folk och Kultur. Övriga programpunkter inkluderar:

Håller kultursamerkansmodellen? – om rapporten kulturlivets fortlevnad, en föreläsningsfilm som sammanfattar rapporten. Släpps onsdag 10 februari.

Var är dom unga i kulturlivet (och på Folk och Kultur)? – panelsamtal med unga i kulturlivets organisationer. Släpps onsdag 10 februari.

Mingel för unga inom kulturlivet, live fredag 12 februari kl 12.30-13.30

Vi vill också passa på att tipsa om programpunkten:
Vi skiter i folket (Ax – kulturorganisationer i samverkan).

För att kunna se länkarna och programpunkterna behöver man ett konto på Folk och Kulturs hemsida, vilket är kostnadsfritt under konventet.