Allt fler evenemang streamas till publiken och under pandemin är detta ett av få sätt för utövare att nå publik. Vill du lära dig grunderna i streaming och vad som behövs för att komma igång så kan du anmäla dig till denna introduktionskurs om streaming som Projekt Nexus bjuder in till. SUB är ett av flera samverkande förbund inom Neuxs och en av arrangörerna bakom denna kurs.

Kursen tar upp grundläggande kunskap kring streaming och går bland annat igenom hur det går till att streama, olika plattformar, tekniska lösningar, själva produktionen, rättighetsfrågor och marknadsföring. Möjlighet att ställa frågor finns.

Den som håller i kursen är Joachim Ljungquist (Voyce). Han har arbetat med film- och tv-produktioner sedan 2007 och har under åren varit med och dokumenterat åtskilliga livearrangemang. Det senaste året har fokus legat på livestreaming.

DAG: Onsdag 26 maj
TID: 19.00
LÄNGD: c:a 60 min
PLATS : Zoom (Länk skickas till de anmälda)
Kostnadsfritt.

Anmälan sker till Kontaktnätet på: http://www.kontaktnatet.se/anmalan-till-grunderna-i-streaming-att-livesanda-arrangemang-med-projekt-nexus/

Arrangeras av: Projekt Nexus, som är ett Arvsfondsprojekt som drivs av RUM – Riksförbundet Unga Musikanter i samarbete med Kontaktnätet, Ung Media Sverige och SUB – Riksförbundet För Subkultur